Ras El Hanout

Ras El Hanout is een marokkaanse kruidenmengeling en het betekent letterlijk `het beste van de winkel`. Ras El Hanout is lekker bij couscous, vlees, rijst en stoofpotjes.

Ras El Hanout

Ras El Hanout

Wat heb je nodig: (2 porties)

  • 12 zwarte peper korrels
  • 1 tl gemberpoeder
  • 1 tl komijnzaad
  • 1tl korianderzaad
  • 1 tl gemalen kaneel
  • 1/4 tl nootmuskaat
  • 1/4 tl kardemomzaad
  • 1/4 tl paprikapoeder
  • 1/4 tl gemalen kurkuma
  • 1/4 tl zout
  • 1/4 tl gemalen piment
  • 2 kruidnagels
  • Vijzel

Zo maak je het:

Maak alles fijn in een vijzel en meng goed door elkaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s