camembert met knoflook, honing, tijm en rozemarijn

Heerlijk om uit te dippen

Je kunt dit eten als voorgerecht, hapje of als lunch met een heerlijke salade. camenbert

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 20 minuten

Dit heb je nodig:

  • 1 camembert in een houten doosje
  • 1 teentje knoflook
  • een takje rozemarijn (of naar smaak)
  • een takje tijm (of naar smaak)
  • een paar druppels honing
  • versgemalen peper en zout
  • stokbrood om mee te dippen

Zo maak je het:

-Verwarm de oven voor op 200 graden.

-Snij kleine inkepingen in de bovenkant van de camembert.

-Snij de knoflook in filter dunne plakjes en duw deze in de inkepingen van de camembert.

-Snij de rozemarijn en tijm in stukjes en duw deze ook in de inkepingen van de camembert.

-Bedruppel de camembert met honing en draai er wat versgemalen peper en zout overheen.

-Zet de camembert 15 minuten in de oven.

Smakelijk!

 

Variatie tip: rauwe groenten ipv stokbrood om mee te dippen

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s