Tandoori naan sandwich

Aantal personen: 2

Tandoori naan sandwich

Tandoori naan sandwich

Bereidingstijd: 10 minuten (+20 min wachttijd)

Dit heb je nodig:

  • 2 naanbroden groot
  • 2 dungesneden kipfilets
  • 120 ml yoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • 3 el tandoori kruiden (home made)
  • 1 grote tomaat
  • 1/2 rode ui
  • handje verse munt
  • handje verse koriander
  • olijfolie
  • boter
  • versgemalen peper en zout

Zo maak je het:

– Sla de kipfilet plat.

– klop 1/3 van de yoghurt samen met de kruiden en 2 el olie en marineer hiermee de kip. Laat dit ongeveer 20 minuten staan.

– Verwarm de grill of pan en grill/bak de kip hier ongeveer 8 minuten in gaar.

– Dep wat boter op elke kant van de naan en bak deze zoals aangegeven staat op de verpakking.

– Snij de tomaat in plakjes en de ui in fijne ringen.

– Snij de koriander en munt fijn en roer deze met wat zout en peper door de yoghurt.

– Beleg de helft van de naan met de kip, uit, tomaat en yoghurt en vouw dubbel.

Smakelijk eten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s